Bygg o Fastighetsmingel Onsdag 27 mars, UPPSALA

Bygg o Fastighetsmingel Onsdag 27 mars, UPPSALA

Dags för det första Bygg o Fastighetsminglet. Platsen är Ulleråker i södra Uppsala.

Välkommen till Sveriges fjärde storstad mitt i ett av Europas starkaste tillväxtområden. Näringslivet blomstrar med nya företag, världsledande forskning och innovationer. Varför? Här ligger två universitet och en stark startupscen, mycket nära Arlanda och Stockholm. Ulleråker ligger på Uppsalaåsen vid Fyrisån längs en av stadens huvudaxlar. I norr ligger Uppsala Science Park och Ångströmlaboratoriet, i Söder ligger SLU, Statens Lantbruksuniversitet. Det är med andra ord ett väldigt intressant läge.

 Vi ser fram emot att möta er i Ulleråker för att diskutera möjligheterna i ett av Södra stadens bästa lägen. Här äger kommunen ett område som planeras för 7000 bostäder, men även ett en mängd befintliga fastigheter – till exempel Uppsala hospital

Anmälan

Dölj inloggning
Kl 13.00 Registeringen öppnar, parkering sker på anvisade platser

Kl 13.30 - Välkommen och incheckning i Card4Action

kl 13.45 Kristina Sandberg, projektchef Ulleråker, hälsar välkommen och berättar om utvecklingen i Uppsalas södra stadsdelar med fokus på möjligheterna i Ulleråker.” 

kl 14.30 Stående Speedmingel

kl 15.30 Fika paus

kl 16.00 Presentation Tommy Lenberg, vd Byggherrarna

Kl 16.30 Avslutning o summering

kl 17.00 Slut och hejdå tills nästa gång!

Bygg o Fastighetsmingel i Uppsala.  Ett tillfälle för nya affärskontakter inom Bygg och Fastighetsutveckling, då Ulleråker är en stort och spännande område för nyetablering i Uppsala. Dessutom är detta platsen för Med Tech och Life Science, då området gränsar till en av Nordens främsta utvecklingsområden för dessa kunskapsinriktningar och investeringar. Är du dessutom allmänt intresserad av tillväxt och nya affärskontakter i Uppsala så är detta Mingel en bra start för nya affärsmöjligheter. 

Affärsminglet ordnar olika former av möten och mingel för nya affärskontakter. Resultatet av att medverka påverkas i hög grad av dig själv. För att få nya kontakter, behöver man oftast vara öppen och generös med sig själv och sitt egna nätverk. Vara professionell och personlig utan att vara privat, brukar vara en bra inriktning. För att ge dig bästa möjliga förutsättning att det skall bli ett lyckat evenemang så har vi följande tips och råd.

1) För att vara säker på din plats måste avgiften och fakturan vara betald enligt betalningsvillkor innan evenemanget.

2) Var klar med dina digitala visitkort i Appen Card4Action med bild och logotype i god tid innan evenemanget. Det blir lätt stressigt att ordna detta på plats.

3) Anmäl dig på sidan för Card4Action till dagens evenemang.

4) Träna på ditt budskap eller "elevator pitch".

5) Checka in på evenemanget direkt i mobilen då du anländer (kolla att du markerat att du vill vara synlig med dina visitkort i Appen).

6) Se till att du inleder samtalet / mötet med att fråga om ni kan direkt både skickar, tar emot och skickar tillbaka era digitala visitkort direkt innan ni börjar presenterar er för varandra.

7) Efter mötet, avsätt tid samma dag för summering och uppföljningsplanering (mail, telefon, möten) gentemot resp deltagare.

8) Se till att skapa snabba återkopplingar så att det inte går för lång tid mellan mötet och ett ev uppföljningsmöte eller telefonsamtal.


För bästa resultat av nya affärsmöten är det avgörande med snabb o konkret uppföljning. Stort Lycka till med alla nya personliga affärskontakter!

< Tillbaka till anmälan

Ulleråkersvägen 32, Uppsala (läkarvillan)

Ulleråker ligger på Uppsalaåsen vid Fyrisån längs en av stadens huvudaxlar. I norr ligger Uppsala Science Park och Ångströmlaboratoriet, i Söder ligger SLU, Statens Lantbruksuniversitet. Det är med andra ord ett väldigt intressant läge.

Visitkortet delades!
Fortsätt