Marknadscheferna Live Onsdag den 15 maj

Marknadscheferna Live Onsdag den 15 maj

MarknadsCheferna Live arrangeras av föreningen MarknadsCheferna och Easy Fair Kista mässan. Detta sker i samband med Retailmässan på Kista Mässan i Stockholm

Anmälan

Dölj inloggning
Speedmingel är en koncentrerad och effektiv form för nya affärsmöten. Resultatet av att medverka påverkas i hög grad av dig själv. För att ge dig bästa möjliga förutsättning att det skall bli ett lyckat evenemang så har vi följande tips och råd.

1) Se till att du har gjort klart dina digitala visitkort i Appen Card4Action med bild och logotype senast dagen innan. Det blir lätt stressigt att ordna detta på plats.

2) Anmäl dig på sidan för Card4Action till dagens evenemang 

3) Träna på ditt budskap eller "elevator pitch"

4) Checka in på evenemanget direkt i mobilen då du anländer (kolla att du markerat att du vill vara synlig med dina visitkort i Appen)

5) När dina one-2-one möten startar, tänk på att noggrant lyssna in din person som du har till bordet för att tänka ut på vilket sätt du kan hjälpa personen med nya affärsmöjligheter, samtidigt som du även skall presentera dina önskemål kring nya affärskontakter.

6) Se till att ni direkt både skickar, tar emot och skickar tillbaka era digitala visitkort direkt innan ni börjar presenterar er för varandra

7) I slutet av one-2-one mötet se till att skriva in notering/uppföljning på personens visitkort i mobilen

8) Efter Speedminglet avsätt tid samma dag för summering och uppföljningsplanering (mail, telefon, möten) gentomt resp deltagare

9) Se till att skapa snabba återkopplingar så att det inte går för lång tid mellan Speedminglet och ett ev möte eller telefonsamtal.


För bästa resultat bygger Speedminglet på personliga presentationer och struktur för uppföljning. Stort Lycka till med alla nya personliga affärsmöten!

Kl 08.00 Öppnar mässan och bjuder på frukostfika med mingel och registrering av digitala visitkort

kl 09.00 Föreläsningar 3 marknadschefer på 60 min

kl 10.10 - 10.45 Stående Speeedmingel

kl 10.45 - 11.15 Föreläsning - Trender inom Retail 

kl 11.20 - 12.00 Clara Henry - Vad jag lärt mig av dagens 15-åringar

kl 12.00 - 13.00 Lunch och mingel

kl 13.00 - 13.45 Jesper Rönndahl - Problemlösningar

kl 14.00 - 15.00 Ken Huges  - All you need to know about the new consumer

kl 15.00 - 15.30 Mingel o Chat med Ken Huges (en av europas ledande beteendevetare kring konsumtions beteende)< Tillbaka till anmälan

Kistamässan, Stockholm

Evenemanget är på Kistamässan i Stockholm

Visitkortet delades!
Fortsätt