Sport & Speedmingel Tele2 Arena Måndag den 15 april

Sport & Speedmingel Tele2 Arena Måndag den 15 april

Dags för årets första Sport & Speedminglet på Tele2 Arena. Företag från Affärsminglet och Djurgården fotbolls affärsnätverk möts i ett intensivt Speedmingel. Läs gärna mer hur du bäst förbereder dig bäst på vår anmälningssida. För att du skall vara säker på din plats, skickar vi en bekräftelse till alla deltagare i god tid innan evenemanget.

Anmälan

Dölj inloggning
Kl 12.30 samling spelaringången på Tele2 Arena (Södra baksidan på gatuplan)

Kl 12.45 Välkommen och fika och incheckning i Card4Action

kl 13.15 Rundvandring på arenan

kl 13.45 Start speedmingel pass 1-5

kl 15.00 Paus o bensträckare med fika 

kl 15.15 Start speedmingel pass 6 - 11

Kl 16.45 Avslutning o summering

17.30 Middag 

19.00 Matchstart Djurgården - IFK Göteborg

20.50 Slut och tack för denna gång

Speedmingel är en koncentrerad och effektiv form för nya affärsmöten. Resultatet av att medverka påverkas i hög grad av dig själv. För att ge dig bästa möjliga förutsättning att det skall bli ett lyckat evenemang så har vi följande tips och råd.

1) Se till att du har gjort klart dina digitala visitkort i Appen Card4Action med bild och logotype senast dagen innan. Det blir lätt stressigt att ordna detta på plats.

2) Anmäl dig på sidan för Card4Action till dagens evenemang 

3) Träna på ditt budskap eller "elevator pitch"

4) Checka in på evenemanget direkt i mobilen då du anländer (kolla att du markerat att du vill vara synlig med dina visitkort i Appen)

5) När dina one-2-one möten startar, tänk på att noggrant lyssna in din person som du har till bordet för att tänka ut på vilket sätt du kan hjälpa personen med nya affärsmöjligheter, samtidigt som du även skall presentera dina önskemål kring nya affärskontakter.

6) Se till att ni direkt både skickar, tar emot och skickar tillbaka era digitala visitkort direkt innan ni börjar presenterar er för varandra

7) I slutet av one-2-one mötet se till att skriva in notering/uppföljning på personens visitkort i mobilen

8) Efter Speedminglet avsätt tid samma dag för summering och uppföljningsplanering (mail, telefon, möten) gentomt resp deltagare

9) Se till att skapa snabba återkopplingar så att det inte går för lång tid mellan Speedminglet och ett ev möte eller telefonsamtal.


För bästa resultat bygger Speedminglet på personliga presentationer och struktur för uppföljning. Stort Lycka till med alla nya personliga affärsmöten!

< Tillbaka till anmälan

Tele 2 Arena, Globen, Stockholm

Vi samlas vid baksidan, vid spelarentren på Tele2 Arena. Tele2 Arena har bra garage direkt under arenan. Det finns även bra kommunaka förbindelser via tunnelbana och tvärbana.

Visitkortet delades!
Fortsätt