Kunskapsmingel för IT/WEBB Stockholm Fredag 29 November

Kunskapsmingel för IT/WEBB Stockholm Fredag 29 November

Dags för ännu ett Kunskapsmingel för IT/Webbföretag. Denna gång är det i Stockholm hos våra partners på World Trade Center, vid Klarabergsviadukten. Läs gärna mer hur du bäst förbereder dig för ett lyckat event på vår anmälningssida. För att du skall vara säker på din plats, skickar vi en bekräftelse till alla deltagare i god tid innan evenemang.

Anmälan

Dölj inloggning
Kunskapsmingel är en form av Speedmingel exklusivt för branschföretag.  Deltagarna är utvalda utifrån deras företag och den kunskap som företaget har och vilka produkter/tjänster man säljer. Resultatet av att medverka påverkas i hög grad av dig själv. För att ge dig bästa möjliga förutsättning att det skall bli ett lyckat evenemang så har vi följande tips och råd.

1) För att vara säker på din plats måste avgiften och fakturan vara betald enligt betalningsvillkor innan evenemanget.

2) Se till att du har gjort klart dina digitala visitkort i Appen Card4Action med bild och logotype senast dagen innan. Det blir lätt stressigt att ordna detta på plats.

3) Anmäl dig på sidan för Card4Action till dagens evenemang 

4) Träna på ditt budskap eller "elevator pitch"

5) Checka in på evenemanget direkt i mobilen då du anländer (kolla att du markerat att du vill vara synlig med dina visitkort i Appen)

6) När dina one-2-one möten startar, tänk på att noggrant lyssna in din person som du har till bordet för att tänka ut på vilket sätt du kan hjälpa personen med nya affärsmöjligheter, samtidigt som du även skall presentera dina önskemål kring nya affärskontakter.

7) Se till att ni direkt både skickar, tar emot och skickar tillbaka era digitala visitkort direkt innan ni börjar presenterar er för varandra

8) I slutet av one-2-one mötet se till att skriva in notering/uppföljning på personens visitkort i mobilen

9) Efter Speedminglet, avsätt tid samma dag för summering och uppföljningsplanering (mail, telefon, möten) gentemot resp deltagare

10) Se till att skapa snabba återkopplingar så att det inte går för lång tid mellan Speedminglet och ett ev möte eller telefonsamtal.


För bästa resultat av ett Speedminglet är det avgörande med snabb o konkret uppföljning. Stort Lycka till med alla nya personliga affärsmöten!

Kl 07.45 Öppnar dörrarna till World Trade Center Kontorshotell på Mässans gata nr 10 i Göteborg

Kl 08.00 - 08.15 Välkommen med morgonfika och incheckning i Card4Action

kl 08.15 Presentation och genomgång av Speedminglets program

kl 08.30 Start pass 1-4

kl 10.00 Paus o bensträckare med fika 

kl 10.15 Start pass 5 -

Kl 11.30 Avslutning o summering

kl 12.00 Slut och hejdå tills nästa gång!

< Tillbaka till anmälan

City Office WTC Klarabergsviadukten. Stockholm

Ingången från Klarabergsviadukten öppnar kl 07.45. Uppgång D, finns sedan City Office, vilket ligger mitt i WTC.

Visitkortet delades!
Fortsätt