Utbytesmingel Agile Islands Åland 23-24 September

Utbytesmingel Agile Islands Åland 23-24 September

Nu är det dags för årets andra utbytesmingel på Åland. Nu i samverkan med Agile Islnds Svenska, finska och åländska företag och entreprenörer möts för att prata digitalisering och lyssna på inspirerande föredrag, samt skapa nya affärsmöjligheter. Du kommer få hjälp med direkta och nya affärskontakter under en intensiv dag i Mariehamn.

Anmälan

Dölj inloggning
För att medverka på Utbytesmingel & Agile Islands så ger vi följande tips, för ett framgångsrikt nätverkande.

Resultatet av att medverka påverkas i hög grad av dig själv. För att ge dig bästa möjliga förutsättning att det skall bli ett lyckat evenemang så har vi följande tips och råd. Tänk gärna igenom vilka du skulle vilja få kontakt med innan evenemanget i god tid.


1) Efter att du anmält dig, se till att du har gjort klart dina digitala visitkort i Appen Card4Action med bild och logotype. Detta bör du göra i god tid några dagar innan evenemanget. Det blir lätt stressigt att ordna detta på plats.

2) Träna på ditt budskap eller "elevator pitch"

3) Checka in på evenemanget direkt i mobilen då du anländer (kolla att du markerat att du vill vara synlig med dina visitkort i Appen)

4) När du möter en ny affärsbekant, lyssna in för att tänka ut på vilket sätt du kan hjälpa personen med nya affärsmöjligheter, samtidigt som du även skall presentera dina önskemål kring nya affärskontakter.

5) Se till att ni direkt både skickar, tar emot och skickar tillbaka era digitala visitkort direkt innan ni börjar presenterar er för varandra

6) I slutet av one-2-one mötet se till att skriva in notering/uppföljning på personens visitkort i mobilen

7) Avsätt tid samma dag för summering och uppföljningsplanering (mail, telefon, möten) gentemot resp deltagare

8) Se till att skapa snabba återkopplingar så att det inte går för lång tid mellan Speedminglet och ett ev möte eller telefonsamtal.


För bästa resultat av ett Speedminglet är det avgörande med snabb o konkret uppföljning. Stort Lycka till med alla nya personliga affärsmöten!

Allt om evenemanget finns på https://agileislands.ax/

Måndag 23 september 

15.30 Samling Vikingterminalen Stadsgårdskajen – LEGITIMATION KRÄVS!

16.00 Tidig ombordstigning Cinderella

17.00 Samling och Mingel med talare till Agile Islands

21.00 Middag


Övernattning i singelhytt

 

Tisdag 24 september 

06.45    Avstigning (lokal tid OBS, dvs 05.45 Svensk tid)

07.00 Frukost Hotell Pommern

09.00 Insläpp Agile Ilands

09.20 Program start (varje deltagare väljer sina önskade programpunkter)

12.00 Lunch

13.00 Program em

15.00 Avslutning

15.15 Speedmingel

17.00 Avslutning

18.30 Avgång Eckerölinjen – Grisslehamn

19.30 Ankomst Grisslehamn

21.00 Ankomst Stockholm Cityterminalen med buss (svenska företag)

< Tillbaka till anmälan

Mariehamn, Åland

Höstens Utbytesmingel på Åland sker i Mariehamn. Temat är digitalisering, då vi denna gång samverkar med Agile Islands, vilket du kan läsa mer om här https://agileislands.ax/ Ett antal svenska företag och entreprenörer åker över till Åland på måndag em med exklusivt mingel, middag och övernattning ombord på Cinderella. Efter frukost och ankomst till Mariehamn på morgonen den 24 september, har vi först en egen förmiddag med företagspresentationer, därefter ansluter vi till det officiella programmet för Agile Islands. Dagen avslutas med ett stort Speedmingel på em mellan kl 15.00 och 17.00. Därefter går båten tillbaka till Kapellskär. I våras var vi närmare 50 företag och entreprenörer som skapade nya affärskontakter och nya affärsmöjligheter. Det verkar redan som vi kommer överträffa denna siffra på antalet deltagare. Välkommen! Observera att du som deltagare från Sverige skall boka in dig på 3 evenemang

1-Utbytesmingel 23-24 sept.

2-Agile Islands 24sept

3-Speedmingel 24 sept


Visitkortet delades!
Fortsätt