Nätverksmatchen Torsdag den 25 April, Tele2 Arena

Nätverksmatchen Torsdag den 25 April, Tele2 Arena

Dags för premiär och avspark för Nätverksmatchen!

Kom och nätverka med företag från olika branscher och olika affärsnätverk. Djurgårdens Affärsnätverk står som värd för denna premiär och medverkar gör även IFK Norrköpings Affärsnätverk samt Affärsminglet och många fler.

En hel dag där du får många nya affärskontakter och möjligheten att dela dina digitala visitkort med alla företagsbesökare. 

Anmälan

Dölj inloggning
Nätverksmatchen på Tele2 Arena.  Ett tillfälle för nya affärskontakter mellan olika företag och intressen. Att mötas och nätverka på en av Europas främsta arenor, är en möjlighet för många tillväxtintresserade företag.

Affärsminglet ordnar olika former av möten och mingel för nya affärskontakter. Resultatet av att medverka påverkas i hög grad av dig själv. För att få nya kontakter, behöver man oftast vara öppen och generös med sig själv och sitt egna nätverk. Vara professionell och personlig utan att vara privat, brukar vara en bra inriktning. För att ge dig bästa möjliga förutsättning att det skall bli ett lyckat evenemang så har vi följande tips och råd.

1) För att vara säker på din plats måste avgiften och fakturan vara betald enligt betalningsvillkor innan evenemanget.

2) Tag med en representativ rollup (maxmått 90x210) till evenemanget som kommer kunna exponeras på förmiddagen på anvisad plats.

3) Var klar med dina digitala visitkort i Appen Card4Action med bild och logotype i god tid innan evenemanget. Det blir lätt stressigt att ordna detta på plats.

4) Anmäl dig på sidan för Card4Action till dagens evenemang.

5) Träna på ditt budskap eller "elevator pitch".

6) Checka in på evenemanget direkt i mobilen då du anländer (kolla att du markerat att du vill vara synlig med dina visitkort i Appen).

7) Se till att du inleder samtalet / mötet med att fråga om ni kan direkt både skickar, tar emot och skickar tillbaka era digitala visitkort direkt innan ni börjar presenterar er för varandra.

8) Efter mötet, avsätt tid samma dag för summering och uppföljningsplanering (mail, telefon, möten) gentemot resp deltagare.

9) Se till att skapa snabba återkopplingar så att det inte går för lång tid mellan mötet och ett ev uppföljningsmöte eller telefonsamtal.


För bästa resultat av nya affärsmöten är det avgörande med snabb o konkret uppföljning. Stort Lycka till med alla nya personliga affärskontakter!

Kl 12.30 Insläpp VIP entré Registreringen öppnar, uppställning av medhavda Rollups på anvisade platser

13.30 - Välkommen och  genomgång av degens program, Djurgården Fotboll och Affärsminglet

13.45 Speedmingel mellan alla deltagare

14.00 Rundvandring bakom kulisserna

14.30 Dagens talare & presentatör 

15.00 Fika paus

15.20 Speedmingel 2:a halvlek

16.30 Avslutning o summering

17.00 Avslut utställning rollups och nedmontering med anvisning till lagerplats

17.30 Middag

19.00 Matchstart 1:a halvlek

19.45 Paus och prisutdelning av dagens mesta Nätverkare

20.00 2:A Halvlek startar

20.45 Matchen slut

21.00 Tack för idag och välkommen åter

< Tillbaka till anmälan

Tele2 Arena, Stockholm

Tele2 Arena, Arenaslingan 14, Johanneshov, Stockholm

Visitkortet delades!
Fortsätt